VINNARE EUROVISION SONG CONTEST 2012

Ja då är vinnaren klar vinnare av eurovision song contest 2012 är LOREEN:) jag hejade inte på henne själv men är ändå super glad över att hon vann för hon är extremt duktig. Och som hon sa i eftersnacket så fastnade nog många människor för hennes låt för att hon är så naturlig i låten och hela numret:)
Ett stort grattis till loreen så får vi fixa biljetter till nästa är här i Sverige!:)<3


Än en gång mitt i natten

Jaha då ligger man här igen och kan inte sova.. Egentligen så har jag inte så mycket att skriva om just nu.
Fast där är en sak som jag har tänkt på länge nu jag bytte från p-piller till p-stav mm jag funderar allvarligt på att ta ut staven igen för jag har bara besvär och känningar av den men då är ju frågan ska jag återgå till pillerna? Men jag tror att om jag plockar ut staven så börjar jag inte med pillerna igen, vist dom är bra men jag känner att jag inte vill lägga massa pengar på det när de inte hjälper ändå!!

Men det var allt för mig ikväll natti


Mitt i natten

Shoo mina underbara!!

Ja som rubriken lyder mitt i natten.. Det är de klockan är två och jag har inte somnat än:o har helt enkelt inte kunnat:/
Vad gör ni alla? Och vad har ni gjort i helgen?
Själv är jag i Mjällby bor i mormors lägenhet för att hålla katten lite sällskap och sen finns det ju andra orsaker med men det behöver vi inte ta här och nu det kan vi ta en annan dag helt enkelt. Jag åkte hit i fredags och har haft en underbar helg träffat lite kompisar och återupplevt lite fina minnen;) haha

Ligger just nu i sängen och kan inte somna har kollat på två filmer hitch (stavning) och sen på honey två jätte bra filmer måste jag säga. Men då är frågan vad ska man göra nu då när man inte kan sova? Får väl ligga och kolla upp i taket och rulla tummarna eller nått..
Ja frästen ni undrar ju säkert ni varför jag bloggar på min gamla blogg men om jag inte sa Denise förra inlägget så är det för att jag inte får in bloggplatsen på mobilen utan det är bara blogg.se som funkar så nu under två veckors tid så kommer jag blogga här denna veckan bor jag ju i mormors lägenhet och sen vecka 21 så åker jag till Helsingborg till min morfar och är där den veckan så vill ni läsa om vad jag hittar/hittat på om dagarna så kika alltid in:)

Men nej nu ska jag lägga mig och rulla tummarna och hoppas på det bästa:) bi höres<3

Bjuder på denna bilden med på två underbea hundar som jag och Emelie gick med igår arga och vilda är det <3


Redan maj

Shoo bloggen och alla läsare!!
Var yttligare ett tag sen nu.

Hur ä det med er?
Här hos mig så är det bra sitter just nu och bloggar från mobilen då det bara är blogg.se som vill funka och inte min andra den ville inte redigt som jag ville men så är det väl ibland:p
Vad hittar ni på då?
Jag? Ja just nu sitter jag inne hos emma och kollar på tv..
Jag och emma har hittat en grej vi verkligen tycker om och det är linedance sjukt roligt måste jag säga det kommer komma en film på allt efter midsommar:D roligt som tusan är det och jag livar er att nä ni ser filmen så kommer no skratta rätt mycket;)

Snart börjar sommarjobben med:/ inte roligt men det är ju pengar så, mm innan det så åker jag ner till morfar i Helsingborg och även där kommer jag blogga på denna bloggen eftersom jag änvänder mobilen.

Jag får även hoppas på att morfar och Kristina har kanal 11 så jag kan få kolla på big brother:p för det är ett måste! Jag kan inte missa en hel vecka det går bra inte..

Men nej nu ska jag fortsätta kolla på yv med gänget här:)

Är det nått så når ni mig som vanligt på mobilen:)
BTW bjuder på bilden;)


RSS 2.0