Skönt men ledsamt

Hejjsan!

Ja som jag skrev igår så var det ju lilla Izadora kvar som skulle söljas och jag hade lagt ut en anons på Blocket om henne:)
Och jag satt vid datorn som valnigt,
Och vid 21:00 så ringer det på min mobil och jag kännde inte igen nummret, tänkte bara vem ringer så här sent det var den ända tanken som dök upp i mitt huvud.
Tänkte ju inte då på att Izadora var ut lagd på nätet.
Men jag svarade och han sa att han satt och kollade på en anons på en katt och jag tänkte efter lite en katt?? Men så kom jag ju på Izadora ja svarade jag med.
Och så frågade han ju det vanliga
Finns hon kvar??
Hur är hon??
Är hon snäll och kelen??

Ja hon finns kvar sa jag och hon är väldigt snäll, tycker om att kela och busa, tycker även om att ligga i sängen:)
Och han sa då att dom tar henne och så här och om dom kunde komma och hämta henne redan på kvällen där, så jag kunde ju inte säga att dom inte kunde komma och hämta henne på kvällen. så vid 21:15 var dom här och dom pratade lite och berättade lite om den andra katten dom hade som var 15 veckor en Norskskogskatt och hon funkade bara ihop man andra honkatter:)
Men det var ju skönt att hon kom till ett hem nära dom bodde ju inne  i Sölvesborg.



Så nu har alla fått ett bra hem Pelle och Findus dom åkte också igår.
Så Svea bor i Osby
Pelle & Findus bo i Asarum
Och Izadora bor inne i Sölvesborg:)
Det var faktisgt lite jobbigt att lämna Izadora igår kab jag ju säga för jag hade färst mig så mycket vid henne men jag vet att vi inte hade kunnat ha hene själva och hade vi inte fått henne såld så hade vi fått avliva henne. Men så länge hon har det bra så är jag nöjd.
Men Doris tog det nog lite värre för hon har gått och letet efter sina bebisar hela natten. Jag ska säga så här hon har genom sökt vartända hörn på rummet vartända låda överallt..


Kattunge till salu

På grund av återbud så har jag Izadora kvar.
Hon är en blandning mellan perser och bondkatt.
Hon är 9 vecker nu och hennes tre syskon är redan lämnade.
Ser därför att hon kan komma till en egen familj hon med så snart som mäjligt.
Hon är van vid hundar, andra katter och även vid barn.
Hon äter, går i lådan och kan allt hon bör kunna när hon lämnar sin mamma.

Vid intresse så hör av er till mig på nummer 0738403424
P.s är inte inne på min mejl så ofta så ser hällre att ni ringer nås säkrast efter klockan 16:00

PRIS 400:-




lägg er inte i!!!!

Varför ska ni lägga er i mitt liv hela tiden!!!
Jag är för fan uppvuxen med djur och vet i alla fall hur man ska hantera dom!!
Och det är mer än vad vissa andra vet jag vet vad som är bäst för mina djur och dom får alltid det bästa av allt.
Ni ska inte komma och skriva/säga till mig om hur jag ska sköta mina djur för jag vet för fan vad mina djur mår bäst av!!!

Ont i min arm:(

Hejjsan!!

Skulle ha jobbat idag men jag hade så fruktansvärt on i min arm:(
Vaknade först vid 23 tiden och hade jätte ont men lyckades somna om  då sen vaknade jag igen vid 01 tiden och somnade inte igen fören klockan var nästan 04. Så jag kände att jag inte kunde stå där med 38000 djur idag och ha ont i armen och vara så trött det går ju bara inte... Och vid visa tillfällen så domnar hela armen bort på mig med men jag får ju se vad so mhänder nu ska jag inte jobba imon som tur är..Men idag är det kalas hos min syster så jag får se hur det går men det ska nog gå bra. Får hoppsa på det i alla fall:)

Började kl 04:45 imorse

Hejjsan!!

Börjda klockan 04:45 imorse  för att hjälpa mamma i grillen (SOFIE) kom ju inte igår...
Så klockan 07:10 kom bell in och bytte av mig:) skönt
Var 38000 djur igag ganska mycket..
Men vi blev klara som vi skulle så det var ju skönt:)
KOm hem och fick syn på en lite flicka som sträcker upp armarna mot en och säger Anna med en jätte glad min:)
Det var ju så klart lilla Cazandra:) då blir man glad..
Sen när hon och Linus skulle åka hem så sa hon Anna hänga med Anna hänga med åka bilen..
Men jag träffar ju henne imorgon igen så det blir ju bra men hon är för go hon:)


Igår ringde jag rund till dom som ska ha kattungarna och kollade med dom om dom kunde hämta sina små bebisar på söndag..
Så Pelle och Findus åker på söndag förmiddag och Izadora på söndagkväll eller på måndagen..
Men lilla Svea åkte redan igår så jag har inte sovit ordentligt inatt, kändes tomt i sängen fast jag har tre kvar men det är ju en vanesak..
Doris hon har varit väldigt lugn med inatt mer lugn än jag trodde..
Trodde hon skulle hålla på och skrika och ha sig men det var helt okej..


(NÅS PÅ MIBILEN)

hejjsan

Jobbat idag var bara 23 000 djur idag så vi var klara redan till kl 14:00 rätt skönt.
Jag och mamma åkte in till stan direk efter jobb och köpte fronline till katterna och avmarkningsmedel:)
Ja som sagt jag ska jobba hela veckan så jag får ju pengar och det är vad som behövs:)

jobbat idag plus bakat:)

MAmma och pappa väckte mig idag på morgonen bara för att någon skulle ta hand om kim så han kom iväg till skolan och allt sånt...
Jag gick upp och satte mig vid tv:en för jjag hade inget annat att göra så kl 06:50 sa jag till kim att han skulle ta på sig kläder och sånt sen gick klockan och jag råkade slumra till på soffan ojdå det var ju inte meningen..
Kim kom 07:30 och frågade när han skulle gå eller ja han väckte ju mig och frågade och jag kollade på klockan, flög upp i soffan och sa att han fick skynda sig för att han var för senad men han kom ut precis när bussen kom..
Sen låg jag på soffan till hon var  ca 08:00 när min mobil ringde det var mamma hon sa att jag skulle jobba idag och hela veckan jippi lite mer pengar:) det är ju alltid bra så hon kom hem vid halv 10 och hämtade mig:)

Kom hem tog det lugnt en stund sen när mamma rjade på maten så började jag baka på min kaka 333 heter den, den är supergod kan jag lova er:)

Nu är kattungarna 8 veckor gamla och ska avmaskas nu i veckan sen blir det bara att göra klart böckerna till dom sen blir det nog att ringa dom nya ägarna och säga att dom kan komma och hämta dom..
Doris hon ska stearliseras nu med så fort som möjligt..


Här kommer receptet till 333 kakan:
3dl mjöl
3dl socker,
eller ca 1-2dl sirap
3 ägg
1-2dl varmt vatten
1 tsk bakpulver

175 grader i nedre delen av ugnen i ca 40 min. Vill du ha kakao så ta efter smak.


Lagerbergs kyckling

Hejjsan!!

HAr jobbat nästan hela veckan nu har varit hur skönt som helst:)
Det är ju pengar i alla fall.
Har jobbat sedan i onsdags och hoppas på nästa vecka med:)


Mest sovit idag:)



Tidigt i våras så togs denna bilden:)
Sitter här nu ska nog snart gå och sova börjar bli lite trött men kommer inte kunna sova det vet jag redan så lika bra att ge upp redan i starten:) hehe

15 Augusti

Haha ja gårdagen den var helt okej här:)
Vi åkte ju så klart till Kallinge flygplats för att hämta Sten (Första gången jag träffade han) men han var hur trevlig som helst:)
Men vi satt hemma åt lite potatisgratäng och falsk fläskfilé mums vad gått det är:)
Sen så satt vi mamma, pappa och Sten satt och drack lite öl och groggar men jag höll mig till min cider:) var gott det med..
Jag gick inte och la mig förän klockan vad 3 (somnade med kläderna på) haha.
Men nu sitter jag här Blir ensam kvar här hemma ikväll med min lillebror får se vad jag hittar på...
Bli väll att kolla på tv eller något sånt kanske deckar framför tv:en:) hehe typiskt mig


Kärleken till er är stor<3


Den 19/8-07 avlivades MÅNS kl 12:45 i Karlshamn MÅNS jag saknar dig redan du kommer alltid finnas i mitt hjärta.. Asså i fredags när han kom hem så hade han rätt ont i sina bakben. en sen på kvällen när han ville ut så gick han noralt så vi släppte ut han. och i söndags förmiddag så hade ett äldre par gått förbi ett dike och hört att nått lät i diket och då gick de tillbaka till oss för vi var ju ute. så de frågade oss om vi viste någon som hade en katt med ett rött halsband och vi tänkte direkt måns. så vi gick och tog han men han var precis vid liv när han hittades.

Så gick det till den dagen vi hittade han..
Det är två år sen du försvann från oss nu Måns vi har din son kvar men du är den bästa katten vi har haft saknar dig så otroligt... Även du hasr en stor plats i mitt hjärta.. Jag åkte med när du avlivades och det var nog den svåraste stunden i mitt liv att få se dig somna in... Jag har en sak som minne efter dig och det är halsbandet du bar ingen annan katt ska få ha det på sig.. Jag gråter även när jag sitter och kollar på bilder på dig vi har inte så många på dig men dom vi har är så fina ändå...MÅNS JAG ÄLSKAR DIG<3<3<3<3<3<3




NALLE jag saknar dig något så otroligt mycket varför hände det.. Du är en sådan hund som alla önskar sig.. Ingen märkte att att vi hade hund ens så tyst och snäll var du.. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta jag kommer aldrig att glömma dig.. Du försvann för  år sen har till och med för mig att det var den 4 november kvart i 4.. Jag minns att jag mötte mamma hon hade varit hemma och hämtat dig jag mötte henne när jag var på väg hem till mormor efter skolan.. Du var en blandning mellan Schäfer och Rotwiler men du var hur snäll som helst.. Nalle varje gång jag ser en bild där du är så börjar jag gråta  förlåt kan inte hjälpa det men jag saknar dig så mycket..NALLE JAG ÄLSKAR DIG  <3<3<3<3<3<3


Doris jag älskar dig men vf måste du vara så himla jobbig varje morgon...
Inte får man sova ut för dig för när du tycker att det är dags att gå upp då går du och väcker en, och jag vill inte ha allt ditt to i mitt ansikte när jag vaknar och sluta hoppa rakt upp på mig mo nätterna med....
Men du vet att jag älskar dig har alltid gjort och kommer alltid att göra det med...
Hoppas verkligen på att du börjar löpa snart så att vi kan stearlisera dig för du ska inte ha några bebisar så långt vet jag i alla fall:)
Du har inte fått vara ute i ditt koppel nu på  två dagar heller men det har liksom varit minus grader och jag vet att du inte vill vara ute då så, men istället så river du huset här om du inte får gå ut och du gör matte galen då men man kan inte vara arg på dig länge heller....
Men du är det bästa som har hänt mig och jag kommer alltid älska dig oavsätt vad som händer...
(p.s.   hon har koppel på sig ute för att när jag flyttar så flyttar hon med och då ska hon vara en inne katt och då är det bättre att hon får vara i koppel ute men hon tycker de är roligt det med så)







JAG ÄLSKAR ER ALLA JÄTTE MYCKET NI KOMMER ALLTID ATT HA EN PLATS I MITT HJÄRTA<3


Lite almänt idag ja

Hejjsan!

Var skit varm när jag vaknade imorse:(
Hade tre av fyra ungar i sängen imorse rätt mysigt men det var skit varmt.
En råkade jag putta ner men hon kom upp lika fort igen:) hehe
Flyttade på min säng igår med så sov lite oroligt inatt men det blir nog bättre tror jag..
Till skillnad från att det var jätte varmt på mitt rum imorse så är det svin kallt nu Hyyyy säger jag bara och mitt element funkar ju inte heller fast de har det aldrig gjort typ... Bara en massa skit!!!

Fick mitt bankkort för två dagar sedan JIPPI:)
Nu ska jag bara lära mig hur man använder det med hehe men det är nog inte så svårt...
Bilddagboken vill ju inte fungera blir så jävla arg när det inte funkar!!

Ja Nette har inte kommit tillbaka än heller och Mattis är död kan det bli värre? Ne det kan det nog inte..
Ungarna är ju sex veckor nu dom blir bara större och större så det är ju skönt men Doris går min på nerverna för tillfället.
jag lovar jag hade kunnat strypa henne nu men det gör jag ju så klart inte..
Ja skolan snart med inte roligt alls..

Men men nås på mobilen om det är något:)

Nej nej och ännu mer nej

Fan med!!!

Först så lurade datorn oss att vi hade fått virus men så klart det fanns inget virus på den!!!
Men fan med nu kommer jag inte in på bilddagboken länge det är ju helt typiskt om jag ska behöva starta en ny NU!!!!!
Och alla vänner som man hade där hur ska man kunna hitta dom igen då..
Aaa jag får se vad som händer med det innan jag fixar och donar och har mig.
Men jag hoppas så klart på att det fixar sig för helst av allt så vill jag inte skaffa en ny:(

Är du dum eller!!

Du kan ju för f*n inte gör så fattar du väll själv!!!
Du fyller snart 20 år
Trodde du viste lite bättre än så om jag ska vara ärlig..
Jag hoppas på att du läser detta så kanske du fattar..

NETTE VART ÄR DU??!!



Denna lilla flickan har försvunnit från oss men vi får hoppas på det bästa

Rätt seg:/ + lite allmänt

Hejjsan!

Vaknade imorse av att något lekte med mitt hår..
Jo kan ni gissa vad det var???
Det var kattungarna!
Snacka om att jag blev sne på det..
Doris hade tagit dom från deras låda som dom ligger i på natten och burit upp dom till mig, hon hade lagt dom precis ovanför mitt huvud och själv hade hon lagt sig på den yttersata kudden..
Men jag gick inte upp dirkt itne NEJ utan jag låg kvar och mös en stund med dom.
Hur härligt som helst att bara kunna ligga kvar med dom i sängen utan att dom börjar springa runt:)
Nej så nu är dom och springer runt på golvet om dagarna men på nätterna är alla i lådan utom Pelle för han klättrar över nu så det är inte lönt att sätta ner han i lådan för efter redan 10 minuter så är han på golvet igen så det är lika bra att låta han vara där..
Svea och Pelle åt lite torrfoder igår men det är torrfodret med dom stora bitarna så jag fick ställa undan den skålen men jag ställde den så att Doris fick mat..
Men jag får ta och köpa torrfoder för kattungar är så rädd att dom sätter dom stora bitarna i halsen och det är ju inte så roligt..
Ja nu så är ju alla ungarna sålda och det känns ju skönt nu är det bara att fixa lite med de saker som kommer fälja med dom..

Ja idag så vaknade jag ju av ungarna..
Efter att ha myst med dom ett tag så fick dom gå ner på golvet och jag gick upp..
Satte mig i köket en stund innan jag tog en kopp kaffe¨sen väckte vi ´Kim  gjorde macka till han och mig sen fick jag gå och tvätta av håret och fixa till sminket lite för att vi skulle köra ner till Lindas föräldrar för pappa skulle klyva ved och hämta sitt som var kvar..
Vi åt även där och det blev ris och korvstroganoff skit gott var det..
Ja sen var vi typ inte hemma förän 6 kvart övet6 något sånt och nu sitter jag här och gör ingeting..
Snackar lite på msn och är inne på alla andra sidor som jag är medlem på med:)




Ne här kommer en bild på ungarna

ungarna 5 veckor gamla

Nås på mobilen:) puss hej

RSS 2.0