Hejjsan

Till en börja med du som kommenterat anonymt lönt att du gör det när du skriver en sådan kommentar jag vet ändå vem det är så!! haha på kommen haha
ne idag har man jobbat men annars har det inte hänt så mycket mera varit i packen idag sjukt tråkig har knappt gjort något alls idag...
Blir jobb imon med..

Vissa är så aaahhhhr!!

HEJJJ!!!

Vissa personer är fan helt sjuka!!t
Var inne på bdb (bilddagboken) och såg att jag fått två kommentarer..
Trycker in på den ena bilden då som är helt normal och jätte fin där jag sitter hemma.
Och på den hittar jag en kommentar ser sliten ut? problem med spriten eller? snacka om att jag blev pisst när jag läste det dels där hade jag itne drickeít på över 3 månader heller så, det var bara en helt vanlig bild på mig när jag sitter hemma..
Sen på en bild på truls där han påstår att vi tagit hans katt..
Menar ofta en katt skulle gå från västerbotten och hit!! det är sinnes sjukt!
Men men svarade inte han så..
Men hatar såna personer som håller på så!

Gud inget liv ju:Phehe

hejjsan gott folk!
Man har ju snart inget liv längre!!Hehe
Man sätter sig vid datorn när man kommit hem och går in på alla sidor man har men ändå fastnar man vid facebook och där blir det ju FARMVILLE, FISHVILLE OCH PETVILLE gud vilket liv man har.. höhö
Ne annars har det inte hänt så mycket idag vi var och lämnade av cazandra hos linus innan idag och fixade lite sen kom man hem och gjorde itne allt för mycket kan jag ju säga..
har varit med emelie en stund idag med  hehe sjukt roligt med henne ibland:P
Ja som sagt hon kommenterade en person från min bdb och den här tjejen trodde hela tiden att det var jag fram till emelie då skrev att hon skulle gå in på emelies bdb så fick hon se själv att det itne var jag som skrev.
Men det som diskuterades är helt sjukt tycker jag.
Menar förbjuda 13 hundraser bara för att ägarna inte har uppfostrar hunden rätt och låtit dom bita folk och  andra hundar men då kan jag bara säga så mycket som att den rasen är framavlad till att göra som den gör altså attackera folk och andra hundar...
Men vilka deskutioer det kan bli av allt..
men men nås på mobilen om det är något puss<3

Har hittat fler tattueruinger hjälp mig nu lite här va!

Tanken är att sätta in mamma och pappa i tattueringen med:)
På denna är det den som är i svanken..

Dagen som planerat

07:15
Vaknade
Startade tven
Startade datorn
07:45
Klockan ringde
Klä på sig
gick in
07:50-07:55
Hämtade sladden till ipoden
Sprang ut på rummet med sladden
Laddade ipoden i datorn
Sprang in
Drack oboy
08:00
Tvättade håret
08:30
kim kommer hem från nova
Vi kör till linus
Så här såg/ser min dag ut för tillfället:P
Hörs senare<3
finns på mobilen om det är något

Idag är det fradagsmys:P

Hejjsan alla!
ja nu har en hel vecka gått det går så snabbt nu för tiden!:)
Men men igår gick man upp klockan 4 skulle börja tidigt klockan 5 och så sen var det jätte mycket inne i packen igår med, jag gick ju in dör när hylfete kom och bytte mig i grillen 07:10 då begav jag mig till packen och ja sammanlagt av hela gårdagen stod jag aoch band i 40 minuter rästen av dagen ståd jag vid packmaskinen och packade för det trillade där exakt hela tiden och påsmaskinen funkade ju itne som den sulle heller sjukt jobbigt igår.
sen idag var jag inne i krydden.
Ja dagen börjar med att jag vaknar någon gång på natten vet inte vilken tid men jag vaknade och stängde av tven, sen så klart had ejag glömt ställa om klockan igårklävv så min mobil ringde klockan 4 imorse stängde av den och somnade om men vaknade typ två gånger sen efter det med av att doris lekte med mina fötter:/ KATT!!!!
Men men jag kom upp glad och pigg halv 6 imorse drack min oboy och gjorde min matlåda, sminkade mig och satte upp håret sen var jag klar bara vänta på att vi skulle köra kvart över 6.
Så idag har man varit i krydden vi har varit tre pers som bundit nästan hela dagen eftersom en har fått göra backar är så drygt att stå själv med ju..!
Men säger bara lycka till, till dom som ska jobba imon och ha så roligt med dom 60-70 baljor som ni får binda imon GRATTIS:P haha skönt att jag ite ska jobba i alla fall:)
Ja jag tror jag har bestämt mig om den nya tattueringen tror det blir den med stjärnorna men kanske bölir så att jag tar vissa stjärnor i färg tror det skulle bli snyggt:)
Nås på mobilen om det är något:)poss

Planerar ny tattuering

Nå nu har jag beslutsångest om vilken jag vill ha..
Gillar alla fyra jätte mycket så vill gärna ha en åsikt om vilken ni tycker skulle passa:)
denna? nummer 1
denna? nummer 2
denna? nummer 3
denna? nummer 4
Skriv vilket nummer ni tycker annars vet jag inte:)

...

hej igen ja som ni ser är det något som har hänt med bloggen här för tillfället  vet inte redigt vad det är men ska klura ut det

MÅNDAG

Hejjsan!!


Mådde sjukt illa imorse så stannade hemma var redigt sådär spyfärdig men det var tydligen inget som bröt ut.. Är troligen för att jag inte ätit ordentligt på ett par dagar nu bara kommit hem från jobbet sen ut och gått och inte ätit något :/ inte ätit förän frukost på jobbet dagen efter..


Men aja nog om det nu..
Nu sitter jag här i sängen håller på att ladda ner ett bränningsprogran till datorn så jag får ut alla låtar och kan ta väck dom inte lönt att ha dom på datorn när man har alla på spotify ju..
Har även pappas och kims låtar här som ska ut på skiva.
Idag har man ju bara legat på soffan och sängen typ haglade jätte mycket innan sjukt jobbigt det slog redigt mot fönstret..




Vilken helg!

Hejjsan!
Ja helgen den har varit helt okej som sagt...
Kom hem efter jobbet i fredags och då var cazandra och linus här:) men det var bara ta hunden och gå ut så vi gick en sväng..
I lördags började man dagen med att jobba sen var det hem umgås med cazandra sen kom mia och hämtade kaninen saknar den lilla krabaten nu ju:(<3 tyckte om den så mycket.
Men men det blev mycket lek under dagen sen mys på kvällen med familjen lite melodifestivalen och så SJUKT ATT ANNA VANN MELODIFESTIVALEN!! blev lite arg där..!
Sen var det upp idag gick upp vid 9 kanske har varit ute mycket idag med tog en runda med cazandra och daisy fast då fick cazandra sitta i vagnen.. Hehe då skulle hon tvunget vila lite sa hon men ja hon la sig ner och sjöng för fulla muggar:Phaha hon är så söt.
Linus här även fixat nu så jag har/får in musik på ipoden vet inte hur han gjorde med det funkade i alla fall gott.
Men nu sitter man här och tråkar blir till att lägga sig i sängen ikväll och kolla film  sen försöka sova i tid idag ska jobba måndag, tisdag och onsdag sen troligen torsdag och fredag med hon viste itne redigt men det är ju mycket djur så det behövs säkert..
Men det är bara bra behöver pengarna nu så:)
6 veckor kvar nu allt närmar sig mer och mer nu längtar som fan nu:)
Ja frästen fick även en parfym av mia igår när hon hämtade kaninen som tack för att jag hade passat henne nu när do mvar i thailand säger bara den luktade skit gott:) LOVE IT<3
bjuder på den:)

Helt FEL!!!!

Helt fel låt som vann!!!!

LÖRDAG

Hejjsan!
Ja idag är det ju lördag..
Dagen började med att man vaknade kvart över 6 eftersom man går upp halv 6 i vanliga fall..
Kunde inte somna om då så startade tven och kaninen sprang som en idiot i buren imorse med, men men  jag somnade i alla fall igen sen vaknade man av att klockan ringde klockan 07:00 då ligger man på rygg med händerna ovanför huvet och säger högt till sig själv INTE EN LÖRDAG! Ja man skulle ju jobba idag men det var en rätt lugn lördag, lagom mycket att göra..
Men nu är man hemma ha busat lite med cazandra idag sjukt vad hon är roligt..:P
Ska ta mig ut en sväng sen men dogsen hehe sen ikväll blir det mys med familjen har ju ingen skjuts in till sölvesborg  annars skulle man ha åkt in dit och haft lite trevligt sällskap;D
Ne nu matar man fiskarna på facebook med haha men ja idag ska ju även linus hjälpa mig med min ipod..
Se om vi får rätt på det:)

Kan det inte bara ta slut nu!!!!

Hej!
Vill inte nämna namn så det är person X och person O
Det här är f*n sjukt!!
Två stycken på jobbet som bråkar som f*n nu, dom har hållt på med detta bråket i över snart 6 månader det jobbiga är ju att det går ut över alla andra på jobbet och dels så blandar ju den ena av dom två in oskyldiga personer. F*n vad pisst vi blev när vi fick reda på det!
Som detta vi har en lista där dom ordinarie skriver upp vilka lördagar och allt dom vill jobba och så och X tror att O har struckit X från den listan och som tur var så sa X att jag ska klippa fingranra av henne på svenska så en annan tjej hörde det.
Menar det är sjukt X vet ju inte om det är O men vi alla vet att O skulle aldrig göra så..
Så O har gråtit i ett par dagar nu, man märker att hon inte alls mpr bra nu.
X har till och med gjort så att O har bytt bord i matsalen och det bordet hade O suttit vid i 15 år helt sjukt att hon ska behöva byta med!
Ne nu är alla så trötta på det där så nu får det f*n vara nog!
Men  O vi stöttar dig många är med dig..
Aja nog om det nu...
Dagen har varit helt okej.
Fast har varit mycket att göra vid packmaskinen idg har trillat djur där hela tiden.
Så man har stått där mest och bara bundit lite sammanlagt har jag kanske bundit i en timme idag bara pga  att det var så mycket där och kan säga det känns i ryggen men det går över snart igen:)
Snart kommer min ipod längtar nu:)
Men är det något finns jag på mobilen puss<3

jobb dag idag!

Hejjsan!
ja idag har man jobbat varit en rätt lugn dag väldigt skönt:)
Ja man kom hem sen tog man daisy direkt och gick ut med henne mötte upp emelie med då, ja vi lämnade daisy sen och tog argas och vilda efter dom tyson och texas så har typ varit ute sen jag kom hem skönt!
Ja nu har öven jag inhandlat mig en ipod är rätt nöjd med mitt köp:)

<33<33


Jobbat idag:P

Hejjsan!
Idag har man jobbat! Rätt skönt ändå fast man har ont i hela kroppen pga av att man inte är van vid att gå så mycket som man gjort den senaste tiden och inte ska jag sluta med det, bara att fortsätta nu!
Ja annars idag har det inte hänt så extremt mycket..
The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here
 <3 I HATE THIS PART RIGHT HERE!


<3

dagens Outfit
Ja det finns dom som har emot att jag lägger ut en massa bilder och så har jag märkt, men om det är så att ni verkligen har något emot det så SKIT i att läsa min blogg!!

Träningsvärk!

Hejjsan!
Idag har jag träningsvärk om något!!
Ja dagen började med att jag vaknade vid åtta klar vaken så jag gick up tog ett glas oboy och gick ut och satte mig vid tven.
Ja klart jag drack ju upp men när jag väl la mig ner i soffan så somnade jag och vaknade sen lite över 10 till dansbansmusik!
Finns det något värre att vakna till??!!
Ja sen var ju wilma och hennes kompis här med kim och när jag skulle ut och gå så ville dom följa med mig alla tre vist men det gick snabbt varnade jag dom för så..
Så vi gick en lång runda i snabb takt sen har jag varit ute och sprungit hela dagen därav träningsvärken..
Ja nu har ju även ninni lyckats få med mig till sweden rock igen och nu är bilketten bokad så finns ingen återvändo nu alls..
Jaha ne så nu sitter man här det börjar bli mörkt ute och en musikvideo här på datorn håller på att ladda (hårdrock)
Ja nakenchock med!! hehe
Ja förra veckan så skulle jag ju ha tagit itu med rummet men jag har verkligen inte orkat göra det någon dag med kanske får man sällskap till helgen så man får väll ta och städa lite varje dag så slipper jag göra allt varje dag ju haha smart!!:P
Ne snart dags att sova för mig är sjukt trött idag!
Nås på mobilen om det är något<3

God kväll<3

God kväll gott folk!
vad har hänt under dagen??!
Ja inte så mycket på min front jag skulle ha gått lörbyrundan men jag orkade verkligen inte så gick den vanliga rundan med daisy innan idag med ja vi var även nere vid havet innan idag med jätte fint var det:)
Har varit ute mycket idag i alla fall så skönt väder med ju så man kan ju inte bara missa det.
Ja Daniel han är ju i thailand och har det skönt  invisible.blogg.se  Sjukt fina bilder han tagit i alla fall:)
Som sagt 7 veckor kvar för mig;D
Men annars så har det ju inte hänt så mycket idag men som sagt innan idag lovade jag ju lite bilder från idag och här kommer dom:)
Ja nu kommer lite andra bilder från dagen börjar med en där truls har fångat en fågel som han håller i munnen!
Ja även lite bilder på när greta bäddar ner sig i Kims gympaväska.
Avslutar med en bild på kim

veckor kvar! <3

Hejjsan folket!
Ja nu är det bara 7 veckor kvar till man lämnar sverige:) sjukt gott.
Idag har jag itne gjort så mycket var nere vid havet innan och kollade lite härligt!
Tog lite foton där innan lägger in dom här ikväll JAG LOVAR.
Ja, jag har gjort om check lit´stan lite idag med men en sak jag inte kan bestämma mig för det är om jag ska ha klänningen jag hade på jul om jag ska ha den med mig?!
Ja det återstår att se hur det blir men det kommer in bilder ikväll<3
Nås på mobilen om det är något.

kort dag idag..

hejjsan alla!
idag var det ingen lång dag alls..
Vi hade 50 baljor i kylen och bara 20800 djur inte mycket alls tanken var tom vid 12 så bara bara bandet kvar sen ja och dom baljorna som var framme 7 stycken kanske..
Så idag var man hemma 3 typ.
Ja det finns ju folk som villa att jag jägger ut fler bilder på mig har inte så många nya så får väll ta en gammal.

Helt sjukt!

Hejjsan!
Ja idag bestämde jag mig för att gå en extra lång runda med Daisy så gick jag förbi ett hus där den ena hunden brukar gå lös på gården.
Men när jag gick förbi så följde den  hunden efter så jag vände mig om och sa till den att vända om och gå hem igen, och jag sa det helt lugnt men ägarn öppnar förnstret och säger jag har hunden under kontroll du behöver itne skrika åt henne!
jag skrek inte sa till henne lugnt och inte fan har man en hund under kontroll om den följer efter folk!
Jaha från det ena till det andra.
Truls har tappat sitt halsband så får väll se om man hittar det när man är ute, Greta och Doris ryker ihop hela tiden sjukt jobbigt men inte fan ska jag slänga ut doris på rummet för det!
Det tråkiga är att Greta ska ju ha ungar igen eller ja att hon ska ha ungar är ju roligt men hon får dom troligen under tiden jag är i thailand, jag som ville var med vet ju hur det var när doris fick bebisar.
Ja idag var det mer djur än det skulle vara.
Det skulle vara 31000 men var 37000 och imon blir det 22000 säger dom men det är pga att dom ska sätta in den nya pannan för pannan är sönder var sjukt kallt där när man kom i måndag ja rumpan frös till is när man satte sig på toa.
KALLT!
Men klart snälla som dom var så fick vi in en värmefläckt:)
Dom är ju inte kloka på jobbet heller!
Sätter in 50 baljor med kyckling i kylen som vi ska stå och binda imon fingrarna lär frysa till IS
Ja idag skulle jag ha städat mitt rum med men när jag väl kom in med Daisy så kände jag att jag inte orkade har jätte ont i mina ben.
Ja man har ju itne sovit ordentligt heller inatt kaninen som jag passar hon har stått och stampat i buren inatt så tillslut tröttnade jag på det ja klockan var ca halv3 då gick jag upp och hällde upp lite mat till henne.
Sen vaknade jag av en stor duns så känkte jag vad har nu katterna hittat på för både Doris och Truls var på rummet. Så jag fick ju tända lampan ja då sitter Truls i mitt fönster han har vällt ner båda mina blomkrukor plus min lampa snacka om att jag var arg! Vet inte vad tiden var då.
Men vaknade även när mamma körde imorse vid typ 4 kvart över 4 nått sånt och sen skulle man upp halv6 så idag har varit en sjukt jobbig dag.
men ska se imon om man orkar ta itu med rummet måste göra det snart för ser ut som fan nu!
Hittar ju knappt alla viktiga papper som ska med till thailand.
Längtar redigt nu bara 7 veckor kvar gott nedräkning  inledes:P
Kommer ju så klartr sakna allt folk här hemma men det ska nog gå bra hoppas jag:)
ja när jag är där nere så komme rjag bara uppdatera på nätet när jag har tid och kommer åt något internetkaffe
men annars kommer jag ha en bok med mig som jag kommer skriva i varje dag om vad vi gör och allt sånt och allt det kommer uppdateras här troligen..
men det kommer bli en oförglömlig resa:)

You can stand under my umbrella

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella


Lyckades:)

hejjsan alla!
Ja jobbat idag som vanligt.. Mycket djur idag med men blir mer imon.
Ja idag har jagf inte gjort så mycket gick ut och gick när jag kom hem men denna gången tog jag alla tre och det gick jätte bra måste jag säga:) Så lär ta alla fler gånger:)

2010-03-02 20:19

Hejjsan alla!
Idag då har man gått upp halv 6 som vanligt jobbat idag så..
Idag var det att vara i packen lika roligt dag idag som det var igår:P
Ja på förmiddagen så var det ju inte så mycket djur som trillade inne hos oss det var helt lagom men väl efter frukost så trillade det mesta men vi hann med helt klart.
Idag var det bara 27000 djur så inte så hemskt farligt, slakten var ju klar vi tjugo i ett sen tanken en ca en timme där.
När tanken väl var tom så var klockan två vilket innebar fikarast..
ja rasten gick man höll ju på att somna vid bordet men med en sån dag så och sen när man inte sovit ordentligt på natten heller så.
Men vi kom in efter rasten och skulle köra igång packmaskinen ja den funkade lite men inte alls så bra inte ens reperatörerna lyckades fixa det då..
Så vi fick stå och stoppa kycklingarna i påsar för hand men det var itne så farligt..:P
Ja som sagt en trött dag speciellt när man inte sovit som man ska heller. Har itne fått någon ro alls inatt bara legat i sängen och rullat runt och tänkt  lite på olika saker, det måste man ju göra men varför just på natten?! Sjukt jobbigt!!
Längtar så tills jag får hem min tavla:D
Har ju inte sett den än men den är säkert jätte fin.
Var även  ute och gick idag väldigt skönt måste jag säga gick den långa rundan idag, sprang även en liten sväng sjukt skönt hade Daisy med mig, denna gången tog jag lite bilder daisy blev jätte bra/fin på någon bild:)
Fick en liten överraskning på mobilen innan med:P
Det kom ett medelande så stod det mia tocken och min första tanke var nej vad har hänt med Svea!
Men inget hade hänt utan när jag öppnade så fanns där en jätte fin bild på svea när hon ligger i soffan, helt sjutk vad hon och pelle är lika varandra.
jaha vad ska man göra resten av kvällen då?
Blir att kolla på yttligare några avsnitt sex and the city:) hehe
Nu ligger doris här i sängen med och tar upp hela platsen typ och truls ligger framför fläkten..
Ne ni får ha det så gott messa eller ring mig om det är något puss
P.s här kommer lite bilder från dagen ute
Åkern en bit från vårt. (Gillar färgen på himeln)
Daisy
Daisy slog sig till ro vid vägkanten
Lite suddig men det bryr jag mig inte om

LOVE<3



Jobbig dag

Hejjsan alla människor!!
Händer för roligt hos er idag då?
är händer det inte så mycket just nu, har ju jobbat idag säger bara skönatse dagen på länge var så skönt att stå själv för en gångs skull..
Det gick sönder i upphänget runt 8 tiden idag inte bra alls:/
Det var sönder i en timme innan dom lyckades laga felet men under den timmen så hann ju tanken tömmas på kycklingar ännu jobbigare men men..
Besian han är ju inte klok kan jag säga.
Vart ända gång idag när han har skullat ta min back så har det varit för lite kycklingar i den så jag har fått säga till han om det innan han hann bära väck den:P
Han är en sådan person som man kan skoja med så jag frågade han på skoj besian kan  du räkna idag och knäpp som han är kommer han fram och säger prata inte med mig prata med han och med han så menar han ja ni fattar säkert gud jag bara skrattade och vände mig om hehe.
Idag var det krydden och imon blir det packen:)
Men ja men nu sitter man här med ett glas kolsyratvatten med saft i det är sjukt gott teste vet jag:) det är billigade med hehe.
Har varit ute en runda och gått idag med jätte härligt måste jag få lov att säga, det var meningen jag skulle tagit min kamera med mig men den glömde jag ju så klart men jag får ta med den imon.
Ska snart ta och mata mina fiskar jag har på facebook hehe alltid lika kul:P
här kommer en liten vinterbild;P

RSS 2.0