Thailand here we come<3



Hejjsan!

Nu sitter man hos Lennart har packat ner hennes saker och vägt väskorna jag fick mig allt en liten chock min vägde bara 9.3kg:O trodde den skulle väga mera men det är ju bara bra att den väger så lite:)
Men nu är allt packat och klart snart blir det pizzabullar som lena står och gör:) kommer bli gott..
Ja sen imon bitti blir det tvätta av håret sen drar vi ska ta tåget 07:50 så då är vi i god tid på flyget men det blir säkert bra:)

Ja detta är sista inlägget i sverige sen kommer jag inte kunna göra något inlegg på tre och en halv vecka så är det något så får ni skicka till min mobil för där kommer ni att nå mig alltid:)
Men vi höres och hoppas på att jag och lennart kommer iväg imon men det ser ljust ut:)
Pussar och kramar önksar jag rakel er<3

ÄLSKAR ER<3<3<3




Wiiiiii!!!

hejjsan alla!!
Idag har man jobbat jobbade igår med men gud vad jag ninni och greta hade roligt de sista timmarna usch ja hehe. Dom två var rätt kladdiga när dom var klara:P
Hoppas bara flygen går nu men det ser ljust ut!!

Chicco

Finns inte så mycket att skriva idag mer än att jag är sjukt trött!
solen skiner och allt med:)

man tänker en massa!

Hejjsan!
Idag har man varit med ninni, lena och alf iväg med hundarna på en tippsrunda var rätt skönt:)
Sen nu så tänker man jätte mycket på det här om planen.
Kommer det att lyfta?
Kommer vi kunna ta oss till thailand?
Vad händer om vi inte kommer iväg?
Bortslösade pengar!
Menar denna resan har vi planerat ända sen november 2009 vist ingen kan väll förutse ett vulkanutbrott men det känns helt att varför händer det just nu?!
Det är ju typ en dröm resa för oss båda och kommer vi nu inte iväg så är den förstörd då är det 11500 rätt ut i luften.
Men det är bara på att hoppas på att flygen öppnar igen och att vi kommer iväg.
Dom säger ju att det finns möjlighet nu men allt hänger på molnet nu där är en glipa i molnet som planen kan ta sig genom.
Men dom säger även att molnet börjar avta med och det är ju skönt hoppas det gör det till på fredag, det hade varit underbart.
Man vet inte redigt vad man ska göra och så men man får ha den inställningen på att vi kommer till att komma iväg och så annars blir ju allt förstört.
haha ja jag skulle ju vara hos ninni klockan 8 imorse.
Så jag tänkte i gårkväll men då ställer jag klockan på kvart i 7 så hinner jag äta och fixa till mig och allt.
Ja jag gick och la mig igår då sen imorse ringde klockan och jag tryckte på snozz knappen och tänkte inte mer där heller. Efter ca två min märkte jag att jag var klar vaken så jag kollade om jag fått sns under natten vilket jag hade hela 3 stycken:P
Ne sen när jag kollade på ett sms så ringde klockan igen 07:50 tänkte jag klockan är snart 8!!!
OMG upp skit fort ur sängen klädde på mig tog doris och sprang in. Fixade lite snabbt och satte upp håret hann inte äta eller något. Sen stannade jag vi mamma och hon kollade bara på mig precis som att vad stimmar du över.
Men som jag sa till henne kan någon köra mig ska vara hos ninni om 5 min och jag ställde min klocka fel.
Men pappa kör mig så jag var hos ninni 10 över 8. Sen körde vi halv 9.
Men, men det var grillning och allt så gott var ett tag sen man åt grillad korv:)
Ja, jag hade 8 rätt på tipps promenaden:)
Och dom som hade flest rätt fick välja priser så jag tog en ny boll till daisy.
Fick även en liten påse godis senare när vi kommit hem ja hundgodis då..
Hann inte ens komma innanför dörren förän daisy märkte att jag hade godis i fickan då var hon där och skulle ha:) Hon är för go den hunden ju<3
Tog även den andra dosen av dokuralen idag.
Ne hör ni nu ska jag ta och siva är sjukt trött plus att jag har en sådan huvudvärk..!
Nås på mobilen om det är något<3

jobbat plus hörvik

Hejjsan!
Har jobbat idag började vid 8 och slutade vd kanske 11 halv 12 men men sen skulle jag och ninni ner till hörvik och gå med sally men först körde vi hem om ninni..
Men gud vad sally var söt..
Och ja ninni jag förstår att du blir psykad!!
Men känner verkligen av hur mycket du tycker om och saknar henne.
Det räcker med att man kollar på bilden så blir man nästan tårögd<3
Ja det går inte beskriva så mycket mer men.
Nu sitter man här och lyssnar på musik är sjukt kallt på mitt rum.
Och ja hoppas verkligen att planen kan lyfta på fredag annars kommer vi inte iväg:O
Och då är det precis som att slänga 11500 rätt upp i luften.
Ne imon ska man vara hos ninni vid 8:00 för sen ska vi åka iväg vid halv 9 till ja någon stans mitt minne ni vet:P hehe ne men det är typ någon slags tippsrunda med hundar och allt kommer bli skoj:)
Har inget annat för mig så nu när ninni frågade så kan man inte säga nej heller.
Så vill ni mig något imon så får ni skicka ett sms..<3

Jobbat på lagerbersg idag

Hallu!
Idag har man jobbat har gått hyfsat bra hela dagen:)
Haha ja baskim och gun är inte redigt kloka men jag börjar vänja mig vid deras snuskeri:P hehe
Ska jobba imon med sen brar jag och ninni upp till hörvik och går med sally hennes pappas hund, sen söndag ska vi på något annat med hundar och tipspromenad.. ja det blir säkert roligt:)
Ville bara säga det jag är inne på msn varje dag men inte under dagarna eftersom jag jobbar eller fixar med annat,men du sa du ville träffa mig säg vem du är så kanske du får lov att göra det innan jag åker till thailand nästa vecka!
( men vet bara en som säger tös till mig)
Ja på söndag ska jag ju även ta sista dosen av dokuralen ska bli skönt så har man det gjort med.
Sen på måndag så blev det inget jobb sa dom tisdag och onsdag vet vi inte än men troligen inget då heller var lite djur fast vi sa även att vi inte ville jobba på torsdagen för då behöver vi tiden till att packa, det hade blivit sjukt stressigt för mig jobba hela dagen sen hem duscha och så packa shecka så man har packat ner allt ca två gånger sen iväg till ninni nej jag känner inte för att stressa på torsdagen.
Sen ska vi ha en liten myskväll hemma hos henne lyxa till det med lite gott pizzabullar till mat sen gott på  kvällen och dag-otto filmen:) haha
Men nu har man handlat allt man ska ha även boken man ska ha och skriva i vad man gör och så ja en resedagbok fast inte på nätet..
dagar kvar nu<3
Vi får ju även hoppas på att planet kan lyfta nu men det kan det nog..
den jädrans vulkanen kunde väll ha börjat spruta aska när vi kommit hem och inte nu!!!

19grader på rummet!

Hejjsan!

Ja nu är det kallt på mitt rum det är 19 grader.. nu hade man inte tackat nej  till sällskap:P
Idag har man även fått en massa gjort..
Gick ju upp imorse och så skickade iväg kim till bussen sen kollade jag tven lite, gick ner till havet en sväng med daisy idag med otroligt härligt var det och klart jag kunde inte låta bli att ta lite bilder, men dom bilderna lägger jag nog upp imon orkar inte föra över dom till datorn nu..
Ja  Ninni hämtade mig klockan 11 idag vi var även hos  Mia en sväng och fick lite info om thailand och så jag fick lite bath med (thailänska pengar).
Ninni skulle inom utemarknaden med och köpa bollar till hundarna.
Sen bar det av in till stan.
Medan Ninni gick och tog ut pengar så gick jag till shackmatt för att byta min leggins men oturligt nog så var dom slut så jag fick ta ett par andra men jag är mer näjd med dessa jag tog nu och det är ju bra.
Sen gick vi till banken för att hämta ut pengarna som vi beställt hem, efter det bar det av till ica supermarket.
Haha ja utanför ica så gick vi förbi timm och frida och när vi ska köra ut från parkeringen kommer dom framför oss, men dom kör till höger och vi skulle till vänster för vi skulle till jet och tanke.
När vi kommer vid lasses hör jag bara ninni vem satt i den opeln som nyss körde in vid lasses?
och ja det var timm för framför ser vi frida i sin gröna bil men det var ju inget vi kunde göra vi var tvugna att tanka ju..
Ja sen skulle vi hem till ninni och gå med hundarna först tog vi ajax den långa rundan alltså en timme, sen lämnade vi bara han och tog ozzi och qimbo samma runda fast andra hållet och där gick yttligare en timme.
Så idag har jag gått i sammanlagt 2 timmar och 45 min ungefär men det var skönt.
Haha räddade även två groder innan jag såg hur truls höll på i diket så jag gick fram och kollade då lekte han med två groder som parade sig så jag fick springa ut från tomten och hämta honom sen skulle han in på mitt rum och då var klockan halv 11 och han ligger här fortfarande men det gör inte mig något.
Ne vet inte vad det är med greta heller är lite orolig för henne nu hon ska ha bebisar vecka 17 är hon uträknad till och idag satte hon sig i hallen och kissade när jag skulle torka upp det så var där en massa blod med men det är nog inte så farligt jag har i alla fall sagt det till mamma så.
Jaha imon ska  man jobba med fick reda på det innan så det blir krydden för mig och ninni imon.
men får se vilka av killarna som är inne imon vi missade ju våra bästisar i onsdags muhamet och besian:Phehe
ne man börjar bli lite trött kanske ska ta och sova lite ska ju upp tidigare imon måste åka med mamma kvart i sex usch men stämplar övertid så det blir bra ändå.
Wow nu har även min katt slocknat vilket är ovanligt när klockan är halv 9 annars brukar hon hålla igånng till 9 halv 10 men skönt är det i alla fall..
Ååh mamma hämtade ju mig hos ninni halv 8 idag.
Vad gott vi grillade hos ninni flintastek sen gjorde lena såna potatis kroketter  och grönsallad sen något dressing med crem fresch eller hur det stavas sen vitlök i det sjukt gott var det de måste ni prova jag lovar ni kommer gilla det men i dressingen ska det ju vara så man känner va vitlökssmaken..
ne det finns väll inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs imon god natt gott folk<3

Gud vilket underbart väder:)

Hejjsan!
Har nyss suttit och kollat  på ett film klipp på youtube på en kille och bansade han är fan sjukt bra lägger ut klippet sist i in lägget..
Ne Solen lyser ute och värdet är fint.
Ninni (Lennart) kommer och hämtar mig vid 11:00 då drar vi in till stan och hämtar pengarna som vi beställde hem ska ska jag gå och byta min leggins och affären kommer efter det.
Sen blir det att vi drar hem till Ninni och går först en runda med ajax och sen en med hennes andra två hundar:)
Sen sätter man väll sig i solen och tar det lugnt bara  mamma och pappa får hämta mig hos ninni ikväll..
Men innan jag drar till ninni ska jag först ut med daisy en sväng sen ska hon ha mat och allt plus när jag kommer hem ikväll ska jag ut en gång till med daisy sen tar nog jag och emelie arga och vilda en runda:)
Nej nu får du säga vem du är!!
Orkar inte sitta och fundera på det är väll inte så svårt att säga vem man är helle?!
Här kommer klippet:)
Han är en sjukt bra dansare:)

Bilder:)

Hejjsan!
Börjar med dagen Outfit
tjock tröja- ullared, T-shirt- ellos, byxor-??
Ja nu kommer det lite bilder som är tagna idag lovade ju det:)
En jätte fin bild på daisy:)     Nästan uppe vid svängen.
En av typ vägarna i skogen   En liten gran:P
Hittade en sko med      Här kom jag med:Phehe
En gran..                             humm vilken väg ska jag ta??:O
det blev denna:)          Mjällby ljunga:)
ännu mer granar:P       Blommer
Mer blommor                       Ännu mer blommor..
TOCKEN:D                   Jag igen:)
Jaha dagen har man mest spenderat ute..
Fick nyss reda på att Ninni hämtar mig klockan 11 imon istället för klockan 2 men det gör inget..
Fick en bikini av tinka idag inget jag hade köpt själv ju men man kan ju alltid ha den i thailand ingen som känner mig dör:PHehe
Gillar inte blomman där fram..!
Ne nu sitter man och kollar på tv inget roligt på tv heller ju:(
Doris sover och jag sitter med huvudvärk inte roligt alls kom hit och bota det någon..!;P
Var även ute med Emelie en sväng innan vi gick ut en runda med arga och vilda gick rätt bra fast vi inte gått med dom på länge..
Jaha då är det bara 9 dagar kvar nu är snart dags att börja med packningen har ju redan börjat lite smått men det ska i lite mer..
Ne finns inget att göra nu ge mig lite sällskap nu!!:)

Dag-otto:P

hejjsan
Liten dag-otto film:Phehe

Har tagit lite mer bilder idag:)

Hejjsan!
Sitter ute i solen nu men datorn i knät sjukt gott:)
Ja som sagt jag har tagit lite nya bilder idag lägger ut dom senare ikväll om jag orkar:Phehe
Skulle ha cyklat upp till mörby idag men blir troligen inget av det för får inte tag i dom:(
Men men får se gör det nog på fredag om det är sol och jag inte jobbar då förstås.
Vist man kan vara blyg, men kan åtminstone säga vad du heter ålder och bor.
Jag kan också vara blyg eller ja jag är det egentligen men det går alltid över efter en stund..
Men säg nu!!!
Kommer bilder ikväll jag lovar:)
9 dagar kvar nu:)

Sol sol sol

Hejjsan!!
Vaknade på morgonen av att solen lyser ute:)
Funderar på om man ska ta och sticka upp till mörby idag kan ju vara lite trevligt.
Sitter här nu tven är igång och atterna leker och jag laddar min ipod, måste ta och göra vid mig sen med.
Ne nu är jag så trött på allt  funderande så nu bryr jag mig inte längre om dettamenar vägrar du sägavem du är så skiter jag helt och hållet i detta det är en sak som är säker..!
Här kommer även en sjukt bra låt

Moa Johansson-Country girl


Yttligare en dag utan jobb

Hejjsan!
Ja det var inget jobb idag men det kommer nogf snart igen.. får man hoppas
Snackade nyss med flopp hon var med flipp på skolan men dom skulle komma hit en sväng sen när dom var klara där trevligt trevligt:)
Hehe får väll se vad vi tar och hittar på:P
Ne jag har funderat extremt mycket idag på denna mystiska människa som kommenterar men kom ingen vart på det så nu vill jag veta vem du är säg det NU!!!
Men nu sitter man här och väntar på flipp och flopp och lyssnar på musik Känner för att gå ut men vet inte vad man kan göra ute hade ju varit roligare om man haft lite sälskap med någon frivillig;P hehe
Låg i sängen igårkväll och funderade lite med nu är det ju bara 10 dagar kvar till jag åker till THAILAND med Ninni det är rätt spännande och nervöst jag har ju aldrig flygit innan aldrig varit på semester längsta jag varit är polen med 9:orna när jag gick i 9:an..
Men där flög vi ju inte ens
Så jag är rätt nervös över flyg resan även om jag vet att det kommer gå bra.
Har itne fattat än att jag verkligen ska åka till thailand kommer nog inte fatta det förän jag är på flygplatsen eller när jag sitter på planet.
Ne nu finns det väll inte så mycket mer att skriva ni får väll skriva en rad eller två om det är något:)
bad boys

Lite natur bilder från idag:)

Hejjsan!
Var ute med Daisy en sväng innan bestämde mig för att ta lite bilder då:)
Snödroppar ett tecken på att våren kommer till oss:)
Någon annan blomma vet inte vad den heter..
??                         vägen vid hästarna
Ja varför jag tog bilden vet jag inte:P
Knopparna börjar komma:)   en myra:P
Åkern där vi brukar plocka jordgubbar när dom väl finns där..
Som sagt.         Samma väg fast längre bort
En gran   En jätte fin stig att promenera på
Mycket till salu här nere nu..   Ungarna som gjort en koja
Yttligare en koja
Ungefär såhär ser det ut i tocken:)
Vad jag vet så ska inte denna skylten ligga i diket..
Ne nu får du säga vem du är!!!!!!

Djuren<3<3<3

Chicco tog sig direkt en plats i bädden som hänger på elementet:)
Truls sitter och väntar men på vad vet jag inte:P
Doris värdens galnaste katt måste jag säga men hon är sjukt söt och mattes prinsessa vad skulle jag göra utan henne?<3
Men vi har värdens bästa katter måste jag säga<3<3

Jobb plus tandis:P

Tjossan!!
Hehe
Ja idag har man jobbat fick gå upp vid 05:15 eftersom jag tvunget var tvungen att följa med mamma på morgonen för pappa ville inte köra!! Men men det gick stämplade övertid in så får ju lite extre pengar för det:P gott
Idag har det även kommit  ett par nya dig dels mariell som varit hos oss innan sen ariana som går vikariat för sofie som ska ha barn.
Sen besians fru adelina och jessicas och johannas mamma plus två andra icke svenska..
Men det gick ändå rätt hyfsat för dom fyra som aldrig varit där innan..
sen att man bråkat lite med baskim med idag men det var itne så farligt bara han som är sån surgris och inte ger med sig att även han kan göra fel..
Gick klockan 15 eftersom jag skulle vara hos tandläkarn halv fyra.
Jippi inga hål:) Allt såg bra ut sa han
Och nu sitter man här..
Ja berättade även för ninni idag om den här personen var som kommenterar anonymt till mig och kollade med henne om hon kunde ha en liten aning men nej då först skojade hon och sa bushi men USCH!!! ne han kan nog inte ens med en dator:P  Men det är bara att luska vidare vill ha reda på det..
Ge mig någon mer ledtråd vet ju många som gillar katter och hundar så ge mig någon annan:)

2010-02-11 20:46

Hejjsan!!
Då sitter man här nu Truls ligger i fönsterkarmen och Doris är någon stans hehe hon är överallt och ingenstans:P
Ja idag som sagt har man inte gjort mycket varit ute med daisy två gånger.
Cazandra har cyklat lite idag några gånger till sen kan hon det går framåt i alla fall.
Har även fixat två fina bäddar till doris och Truls. Ja doris sover ju alltid på mitt rum men Truls är där bara ibland så kan vara lite mysigt för dom.
Den ena är som en bädd man hänger på elementet jätte fin och den andra är ett tält som doris älskar:)
Plus du som kommenterar anonymt säg vem du är eller ge mig en ledtråd!!:)

Me!!



Hejjsan!!

JAAAA!
Idag är det sol ute rätt skönt..:)
har inte gjort så mycket idag än så länge Cazandra sov ute hos mig inatt hon ville det hon är rätt roligt med hehe.
Blir väckt av henne Anna vakna farmor och farfar vaken pappa hos farmor och farfar..
Men vi ligger klart kvar i sängen lite så säger jag till henne cazandra jag är trött då svarar hon mig med varför!Haha jaja men vi gick i alla fall upp sen.
Och nu är linus här med men själv gör jag itne så mycket lyssnar lite på musik nu och väntar på emelie hon skulle typ bara rida sen skulle vi hitta på något så får se vad vi hittar på:P
Nås på mobilen om det är nått

Why??!

Allt blir bara fel hela tiden!
Det blir aldrig som jag vill, vad jag än gör eller säger så blir det fel!
Man kanske ska sluta prata med folk man kanske aldrig mer ska säga ett endaste ljud!

Lämna honom!

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Han vet saker om dig som ingen annan vet
Ni har varit tsm i mer än 4 år
Ni har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Du borde veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Jobbat idag:D

Hejjsan!
Jippi det var ju jobb idag med:)
men det behövs pengar så det är ju ingen fara..
Ja jag har alltid min klocka på så den ringer först klockan 5 och sen halv 6 men eftersom jag aldrig äter frukost annars så fick jag för mig igår att jag skulle gå upp vid kvart över 5 så jag hann äta frukost för en gångs skull, så jag ställde klockan på först 5 sen kvart över och sen halv 6.
När min klocka ringer klockan 5 så ser jag bara nått som lyser och då tänker jag bara vad är det som lyser här inne på rummet såhär tidigt och först fick jag upp att det brann på rummet men när jag vände mig om så var det datorn som var på, jag hade somnat till den igår så jag bara drog ut sladden och somnade om igen.
Sen ringer klockan kvart över 5 jag vaknar men stänger bara av alarmet och somnar klockan ringer på halv 6 och av ren reflex trycker jag på den snozz knappen så det går 5 min till, men sen när den ringt då fem över halv så gick jag upp, när jag slår upp ögonen då vid fem över halv så säger jag bara högt IDAG ÄR DET FREDAGS MYS!haha
Men jag hann med det jag skulle jag hann äta mina coco popps dricka mitt glas oboy göra min matlåda sminka mig göra vid mig och gurgla den jag tar för halsen  och fast jag gjorde allt det var jag klar lite efter klockan 6:)
Och vi kör kvart över men det är för att jag har kommit in i ett visst tempo på morgonen för när mamma har sina slaktveckpr så kör pappa mig till jobbet och då kör vi klockan 6 och jag går upp fem över halv 6 men är inte inne förän tjugo i 6, så jag har ju ett visst tempo på morgonen.
Men men, dagen började i krydden jag stod och band med ninni klockan 9 fick vi gå och göra backar vilket var skönt:) sen band vi lite till men efter lunchen när vi precis börjat binda och skitat ner oss så kommer baskim och säger till oss att vi ska gå in i packen så jaja vi tvättade av oss och gick o bytte från rocken till tunikan för du får inte ha kryddkläderna inne i packen bland det okryddade.
Så där var vi resten av dagen men den förbannade packmaskinen den funkar aldrig nog på tiden att kurt tar och spenderar lite pengar på att investera en ny packmaskin.
Ja jag har ju redan planerat hennes födelse dag och vad hon ska få när hon fyller år men det kan jag inte avslöja här eftersom att jag vet att hon skulle kolla på min blogg, men hon ville ha en ledtråd då och det fick hon och det var att det skulle hända i min månad asså september men hon lär aldrig komma på vad det är men tror itne det blir så som jag tänkte först utan ändrar nog lite i planerna men det gör inget för tror hon blir glad ändå.
Bara det att hon gjort mig nyfiken men hon har börjat fundera på vad jag skulle få av henne när jag fyller 20 och  det gör jag nästa år men hon fyller 20 nu den 21 juni:) haha ska bli kul  för det är första dagen på sommarjobbet då med gott:)
ne annars har det inte hänt så mycket idag kom hem från jobbet vi har bara snackat lite hemma sen nu ikväll var vi inne hos mona och roger en sväng ronny var också där men fy fan för det mona berättade för mig och mamma säger bara det är fan inte klokt!!
Ne så nu sitter jag här klockan är 00:32 och kan inte sova så tänkte uppdatera lite bara.
Imon kommer cazandra med hit vi ska äta våfflor har pappa sagt så hoppas på att det blir det för de är sjukt gott. mums
Ne nu måste jag ta och försöka sova ltie annars sover jag bort hela dagen imon och det vill jag inte då känns det som om hela dagen är förstörd.
Frästen idag är det exakt 2 veckor kvar till avfärd..:)
Ne är det något så skicka mig ett sms eller som ronny säger till sms sprit mat och sex! hehe aldrig hört den innan;P

Jobb OMG

Hejjsan!
Nästan precis kommit hem från jobbet har ju kommit två nya killar och den ena skulle ju vara i lill krydden hos Blerhim men inte f*n var han där inte utan han var där han inte skulle vara!
Men men får se om det går bättre senare.
Nästa vecka kommer även tre andra nya som tydligen skulle bli anställda från 07:10-14:00 men visa är man lite besviken om man itne fått en av dom platserna men det är som jag har funderat över kan vara så att dom kanske ger mig och ninni en plats efter vi kommit hem från semestern.
men nu sitter jag här och väntar på angelica tänkte kolla med henne om vi kan dra ner till mjälldy och köpa cd skivor har ju lovat emilia att jag skulle fixa en skiva till henne.
Jag satt och gjorde det igår men när skivan var klar så tänkte jag att jag skulle vara asnäll och göra ett sånt litet häfte där låtarna och artisterna stå i och jag satt då igår kväll och skrev ner vad alla låtar hette och så på vilket nummer dom var på på skivan, hon ska ha 63 låtar har hon valt och när kjag har kommit till att skriva låt nummer 50 något sånt så kommer låten we will rock you då tänkte jag bara men denna skulle hon itne ha så lyssnar lite längre ner på skivan då har datorn lagt till en massa andra låtar så på den skivan nu är det 80 låtar något sånt. Så jag måste köpa nya skivor och göra om det ska göra det till henne nu innan jag åker för annars glömer jag det bara har ju lovat hhenne med ju:)

I wanna grow old with you<3

Another day without your smile
Another day just passes by
But now i know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.

Lennart jag älskar ju dig<33

Du betyder mest<33
Försök förstå!
Jag älskar dig jätte mycket<3
Du är en vän man kan berätta allt för, du är en vän alla önskar sig men det är jag som har dig men varför förstår du inte?:(
Jo det verkar som om du inte ens vill försöka förstå det men det bästa vore om du gjorde ett försök att förstå mig och hur mycket du betyder som vän för mig.
Utan dig är det inget LENNART OCH RAKEL utan dig är det bara RAKEL och då blir det inte som det ska alla är vana vid att LENNART OCH RAKEL alltid är tillsammans vad som än händer.
du är en vän man inte vill mista och jag vill verkligen inte mista dig vad som än händer.
JAG ÄLSKAR DIG JÄTTE MYCKET DET VET DU<33 HOPPAS DU LÄSER DETTA OCH KAN GE EN KOMMENTAR FÖR DET HADE BETYTT JÄTTE MYCKET FÖR MIG<3<3

LISTA

KLÄDSEL
Vad har du på dig idag:
Jeans leggins, rött linne tjock tröga och sen skarfs
Vad använder du just nu för skor: gympadojer
Favoritfärg på kläder: har mest svarta kläder


SENAST PERSON SOM
Sov i din säng: emelie
Du pratade med: mamma
Du delade en drink med: ninni
Du gick på bio med: ninni
Du gick på stan med: ninni
Skällde på dig: mamma


SENASTE

Låt du hörde: with ypu med chris brown
Film du såg: high school musical med kim
Mat du åt: en kaka
Kram: emilia
Puss: wilgot
Fest: 13 feb
Känslan: Glad 
Ilska: när folk beter sig som idioter
Resa: Har aldrig rest innan min första resa blir om 3 veckor
Glädje: Jag är oftast glad
Dröm: vill jag inte nämna :(
Boken du läste: expert på att rodna
Personen du träffade: henke
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: ninni
Gången du åt en 7-eleven korv: Har jag aldrig ätit

Gången du var utomhus: har aldrig
Gången du sov: ee igår sjukt dum fråga!
Saken du köpte: ett linne


Regnig dag..

hejjsan!
Ja idag har det regnat lite eller ja i alla fall så här långt  på dagen:P
Nu sitter man här kollar HIGH SCHOOL MUSICAL 3  med kim ja den är ju bra så jag säger inte nej:)
Jag var även ute en stund innan med henke och nu kollaar jag film sen ska vi till systoj ska bli roligt att trätta busungarna igen ska ha kameran med mig så jag kan ta foto på dem eller ja kameran behöver jag ju itne jag har ju på mobilen:P
Hehe ne nu ska jag kolla på filmen nås på mpbilen och det är något puss<3

Dålig uppdatering:/

Hejjsan gott folk!:)
Nå nu får ni ta och uppdatera mig lite om vad som har hänt på dagarna:P hehe ne
Själv har jag legat sjuk i nästan två veckor är ju så typisgt nu när det är sån liten tid kvar till man åker till thailand, men ja jag ska uppdatera lite här nu om vad jag gjort när jag varit sjuk och haha hur det gick för mig hos läkarn tror det gick bättre för min systerdotter än för mig:P
Ja det började ju egentligen förra veckan redan p måndagen då jag stannade hemma från jobbet för att jag inte mådde bra på morgonen, men sedan dagen efter eller ja redan på kvällen där på måndagen så var det ju bättre men i alla fulla fall på tisdagen så jobbade jag och jag hade känt hur mitt huvud dunkade så jag tog en huvudvärkstablett innan vi körde hemmifrån, nå huvudvärken försvann och jag jobbade hela dagen men nät jag kom hem fick jag ta yttligare en tablett och så gick det hela veckan.
Sen på torsdagen så skulle jag och Ninni gå klockan 15:00 för jag skulle ta min vaccination halv fyra och vi skulle in till baknen och beställa med pengar och allt sånt så man hade det gjort, men när jag sätter mig ner på bänken i omklädningsrummet så känner jag hur det slår till i mitt huvud  och jag blir  jätte varm. Men jag byter glatt om och beger mig in till Ninni i hennes omklädningsrum och då är jag så varm så jag ber henne känna i min panna och jag får den du är ju för fan brännhet människa du har feber!
Men inte mer med det vi åker in till vårdcentrtalen och allt jag får min spruta frågar även henne då om hon kan kolla mig i halsen på mina mandlar så dom gör det och ta ett sånt prov men det var inget men dom så vi åkte och fickade allt annat. Sen på fredagen när jag vaknar på morgonen så är jag så jätte varm så jag skickar till mamma då om att jag hade feber och stannade hemma och det var okej.
Ja helgen tillbringades borta hos emelie MEN min hals blev bara värre och värre så på måndagen när mamma ringer hem vi snackar om jobbet och kommer då fram till att jag ska vara hemma på tisdagen med och se hur det blir men halsen, men sen kom jag på den att jag kunde ringa till vårdcentralen och kolla om dom inte hade något man kunda ge så jag ringde och berättade som det var och allt så jag fick en tid på onsdagen.
Jag och mamma åkte in på onsdagen ja mormor skulle med men hon fick sitta utanför, men då tog dom ett nytt halvs prov vilket gick jätte bra sen skulle dom ta blod från mig så dom stack mig i armen och jag som är jätte rätt för sånt men så det gick inte s¨bra där alls dom hittade inte blodkärlen så det var inte mycket blod jag gav dom, men dom stack även mig i fingret ja mamma stod ju breve mig eftersom jag var så rädd för domhär nålarna. Men  när hon hade stuckit mig i fingret och satt på plåstret så gick det inte 2 sek sen sa jag mamma jag är yr och trillade mot mamma jag svimmade inte men nästan men jag fick sitta där ett tag sen kände jag att jag ville lägga mig ner så vi skulle gå till en sån liknande säng som dom har och det gick vingligt dit för mig kan jag säga men mamma höll i mig:)
Men men även där visade proverna inte ett skit läkarn sa att jag bara hade ett virus så jag fick nått som jag ska gurgla i 1 - 1,5 min och sen spotta ut då i 2 veckor, den smakar skit med ju så först kunde jag bara ha den i munnen i 2 sek men nu kan jag ha den lite längre, jag skulle även ta nässpray i 10 dagar men det behöver jag inte ta längre för då blir jag bara torr och äcklig i näsan. Och ett plus är ju klart att halsen har blivit mycket bättre:)
Den har blivit så bra så jag kunde ta Dukoralen idag konstigt alla säger den smackade skit men det tyckte inte jag, non sa den luktade gott men smackade skit jag tyckte den luktade gott ja den smackade ju inte gott men det var inte äcklig bara eftersmaken.
Men men det blir inget jobb för mig på måndag heller i alla fall sen får jag se så nu har jag missat hela påskhelgen där det hade varit gått om pengar men jag är hellre frisk till vi ska åka iväg kan jag ju säga ne nu är jag sjukt törstig så nu ska jag gå in och ta ett glas BRAVO:) appelsin äppel jätte gott<3
Ha en bra dag alla nås på mobiel om det är något:)

RSS 2.0