Deppig!

Nå nu är det kanske inte så bra men vad ska man göra när det inte blir rätt..:/
Idag har jag ialla fall inte stått i slakten för idag har jag ninni och ja sen kom jessica efter ett tag men i alla fulla fall vi har stått och packat lever och magar idag nästan hela dagen..
Var rätt skönt ändå eftersom man slapp binda, men vid halv två blev vi inskickade till baskim i krydden så stod där i 10 min sen var det då rast..
Efter rasten tänkte jag bara JA bara 1 timme och 45 min kvar för mig..
jag gick ju vid halv 4 idag eftersom jag skulle till ungdomsmotagningen idag vid 4 och kolla blodtryck och lite så skaffa nya piller med, sen kom man hem åkte till affären med mamma sen hem dricka en till kopp kaffe sedan begav jag mig till angelica lite och vi tog arga och vilda på en liten sväng ner till havet badade lite med dom och så HÄRLIGT men lite kallt..:P
haha ja och nu sitter man här och mår skit angelica vet varför men det är inget jag kan nämna här precis heller..
Får bara hoppas att det blir bra igen då..

ojojoj:O

Hejjsan!
Var ett tag sedan nu:O
Jaha vad har jag gjort då under denna tiden??
Jo jag har jobbat, jobbat och jobbat och ännu mer jobb blir det..:P Haha
Har inte hänt så mycket haft en grym midsommar i alla fall daniel och linus var hemma linus hade cazandra också så, men annars har man jobbat sen dess var inne i slakten idag gick hyfsat bra sen skulle jag vara i packen och packa filé vilket var rätt skönt lite slappt med:P haha
Ja annars har det itne hänt så mycket mera kom hem mamma och pappa åkte till daniel kim var på hälleviksbadet och jag var kvar hemma ville inte följa med så..
Så jag har gått en runda själv varit hemma solat lite duschat och nästan precis gått med arga och vilda skönt:)
Ne har inget mera att skriva nu..
Nås på mobilen om det är något<3

sommarbilder!

hejjsan här kommer lite sommar bilder:)
Det blir även lite bilder på djur och mig och naturen och lite så:P
ja jag rensade min gardrob och hittade min långa tomteluva:P
skorna köpta i thailand.   förstörd väg    en fin väg   på vårt äpple träd   jordgudde i landet  jordgubbs landet   en av klänningarna jag köpte i thailand till henne   vandring i skogen    333 kakan

tjossan!

Inte långt kvar till midsommar nu:D
Hehe
Får se vad som händer ska jobba i alla fall men det blir som en lördag så typ bara fyra timmar eller så..
Idag har inte hänt så mycket knappt haft ett skit att göra inne i packen heller så var inne i filén och klippte lårfile lite med idag sen gjorde lite påsar och backar i krydden, lag på påsmaskinen och lite så med idag.
Men nej annars inte så mycket....
Finns inte så mycket att skriva här idag så är det något hör av er till mobilen puss<3<3

20 ÅR IDAG GRATTIS!!<3

Grattis Ninni på 20 års dagen hoppas du haft en bra dag<3<3
Dagen började med att klockan ringde 05:15 vilket den skulle sen en gång till vid 05:30 sen var det upp när jag kollade mig i spegeln var det bara måste tvätta håret skulle ju med ninni  och dom ut och äta..
Sen 06:15 bra det av till jobbet, dagen idag har gått snabbt vilket var otroligt eftersom det var första dagen på sommarjobbet:P
Ja eftersom Ninni fyllde 20 idag så sa vi att hon skulle bada baljan  och ja det fick hon allt göra.
För när jag, Johanna, Jessica och Linda står och pratar om hur vi skulle göra för att få i henne i baljan så säger jessica men vi säger till baskim att ta henne för han är starkare och då ser jag hur baskim stor och pratar med peter och sen kommer dom bort till oss och frågar vart hon är, då står hon vid vasken där killarna brukar tvätta sig så jag säger där där ta henne nu.
Och dom tar henne i varsit ben och typ sätter henne på sina axlar och bär bort henne till baljan och sätter henne i den:Phehe sen när hon kommit upp så sprutar petra också lite vatten på henne:Phaha ja när hon tömde skorna sen var det typ 2 liter vatten i varje sko hon var ju inte lite blöt eller så:P så ett stort grattis ninni på din 20 års dag<3<3
Sen åkte vi hem till henne efter jobbet och iväg till resturangen black & white  i sölvesborg och åt hela hennes familj och jag sen bar det av hem till henne för tårta med så gott så och nu sitter jag här:P

2010-06-17

Hejjsan!
Var någon dag sen jag uppdaterade nu ju:O
Har inte hänt så mycket varit hemma och tagit det lugnt gått med Daisy solat lite och sånt..
Och ja egentligen finns det inte så mycket att skriva har rensat lite bland smink och pussel och sånt så där var lite läppglans som jag ger till emilia även 2 pussel och ett idolspel var ett halsband med sen två perfymer som jag hittade som jag hade dubbelt av. Sen har jag ju gjort en varsin skiva till emilia och wilgot hoppas dom tycker om dom, sen har jag ju sakerna som jag köpte i thailland till hela familjen med så som följer med mig imon. Tar tåget som går 14:07 så jag är ju där vid  kvart i 3 för sen skulle malin iväg och göra nått vid 3 så.
Sen på kvällen så skulle malin och daniel iväg någonstans så jag ska passa dom på kvällen med plus att jag ska hämta emilia på kalas också vilket säkert kommer gå bra så.
Ja sen blir det hem på lördag snabbt göra vid sig duscha och sånt sen iväg på kalas för ninni hon fyller ju 20 på måndag så ska fira henne på lördag. Och sen på måndag så ska jag leka alf för då ska vi ut och äta jag, lena, ninni tror fia och henka ska med men inte säker..
Och på måndag börjar även sommarjobbet i 8 veckor  behöver verkligen pengarna nu så:D
Ska även med kim till skolan imon ju mamma och dom kan ju inte följa med kim på hans skolavslutning så jag följer med han blir upp klockan 6 duscha iväg till skolan sen hem igen fixa lite hemma packa det jag ska ha med mig till malin och dom duscha igen sen åka..
Usch ja känns som om det blir mycket i helgen ne nu årkar jag inte skriva mera byebye nås på mobilen om det är nått<3

2010-06-15

Ja då är det den 15 juni nu.
Tiden går fort som bara den känns det som.
idag har man inte gjort så mycket har legat hemma på soffan har regnat och åskat idag med så, men sitter här nu och lyssnar på musik och funderar lite och önskar att det bara kunde vara lite bättre än vad det är just nu.:/
Har även lagt ut anonserna på nätet en gång till så man får hoppas på att man får dom sålda någon gång..
Vad ska man ta sig till egentligen? Ja inte vet jag..
Men men nu har jag äntligen fixat skivan till emilia som jag lovade henne..
Så den får hon till helgen när jag åker dit på fredag för att passa dom..:)

Rock är över nu!

Hejjsan!
Efter en hel vecka på sweden rock finns det egentligen inte så mycket att uppdatera om..:O
Druckit en hel vecka och lyssnat på lite musik mer har då inte hänt..
Blev lite jobbig vid vissa tillfällen men det har sina skäl en jävla massa gnäll bara kan jag säga vill ni veta något mer om det får ni skicka ett sms eller höra  av er på fb om det..
Ne vet inte vad man ska ta och skriva så vi hörs en annan dag nås på mobilen puss

jag får svälta då da!!

Det var väll själva fan..!!!
Dom vet att jag inte har några pengar för att dom gått till min mobil räkning från thailand plus att jag precis varit där och när man varit iväg s¨bruka man inte ha mycket pengar kvar!!
jag orkar fan inte med mera nu det är bara så!!

2010-06-03 23:11

hejjsan!
Idag bestämde jag mig för att jag itne skulle gå upp vid kvart i 7 utan sova längre ja sova vidare när kim har gått till skolan så klockan gick och min mobil ringde vid ca halv åtta tar då upp den och läser mamma NEJ vill inte jobba idag.
Men när jag svarat så säger hon då att Bajram hade frågat henne om hon kunde ringa till mig och fråga om jag ville jobba och om jag kunde ringa till Ninni med , så mamma skulle vänta vid telefonen medans jag ringde till Ninni för jag var ju tvungen att ringa tillbaka till mamma och säga hur.
Men ja vi jobbade idag Ninni hämtade mig vid 9 typ så vi började jobba efter frukost 09:50.
Men mamma hade ju även sagt så här till Bajram
Mamma: Men om inte Ninni vill jobba så kan inte Anna ta sig hit.
Bajram: men du får gå ifrån och kköra och hämta Anna om hon tackar ja då
M:ja om jag hade haft en bil
B: ajdå, men du får kanske låna en bil då..
M:ja då går jag till peter och säger till han som det är att jag itne har någon bil och måste köra och hämta Anna för att ni kommer idag och säger att hon ska jobba.
Ja ungefär så lät det berättade mamma på eftermiddagen.
Men vi kom dit.
Alla frågade om hur det hade varit i thailand och allt sånt och som vanligt så svarade vi med att vi hade haft det bra och så.
Ja Moharem såg oss med och gud vad glad han blev:P
Han hälde upp kycklingen sen gick han runt och kramade oss och så sen blev han som han blev ja vi behöver inte gå in på detaljer:P
Men ja dom var glada att se oss och det skulle bli mer jobb imon med så fast är bara 25000 imon så vi är klara vid ca 2 tiden.
Strömmen gick två gånger idag med hela Norje var  ström löst men dom tror det har att göra med nu när dom bygger upp allt för sweden rock så men sammanlagt var vi utan ström i 20 min inne i packen och krydden men filen och grillen var utan i nästan en timme så.
Ne annars har man inte gjort så mycket idag eftersom man har jobbat.
Tog en kopp kaffe när jag kom hem vi handlade med så jag har mat till imon så till frukort blir det yoggi och lunch macka med mjukost och saft:)
sen har jag gått en runda ner till havet med Daisy sen träffade jag Angelica en stund vi gick med Arga och Vilda en sväng, snackade lite och så  och nu har man precis varit med Emelie en stund träffade christoffer och morgan lite  men inte länge det heller..
Det var nog allt om idag
NU kan vi ta lite om gårdagen!
Dagen igår spenderades hemma på förmiddagen och men Ninni på eftermiddagen vi skulle till hennes pappa i hörvik gå med sally sen in till hennes faster och visa lite bilder från thailand så.
Ja sen skulle ju ninni och fia ha hem tandem cykeln så jag och ninni satte oss på den och började cykla från hörkiv till gammalstorp men fram kom vi och bra gick det.
Var även iom putte och kollade på min tattoering blev jätte nöjd med allt på den ska bara lägga till familj sen in och kolla på den när dom är klara med det och då ska mamma med och kolla har jag bestämt så hon får se den med innan jag gör den ja pappa kan med följa med om han vill.
Ne sen åt vi hos ninni lekte lite med hundarna jätte duktiga är dom på sina konster och sen körde ninni hem mig ocg då var det tv 5 min sen macka och ut på rummet.
Hade fått mail på min anons om tre par skor som jag har ute på nätet så får se om hon ska ha dom eller inte hade varit bra om hon tog dom så blir jag av med dom.
JA gud ja det är nått fel på min katt med!!
Hon stod framför mig igår när jag låg och kollade på tv så jag puttade på hennes bakben så hon skulle flytta på sig OCH ja vad gör hon! Jo hon skiter på sig på både mig och min ena kudde snacka om att jag var arg då hon har gjort så en gång innan men och vet itne varför hon gör det heller men..
Ne inte långt kvar till rock nu har packat det mesta med ninni har min dricka hemma hos sig så jag får ta det på måndag när vi åker ut till rock vi ska ju tälta breve mina bröder med så..
men ne nu ska jag ta och sova ska upp tidigt imon så får sova nu så jag kan få min skönhetssömn;P hehe men nås på mobilen om det är något.. puss<3

Onsdag=hörvik

Hejjsan!
Ja idag ska man umgås lite med lennart (ninni) för er som inte förstått än att lennart och ninni är samma person.
ja hon och fia skulle hämta mig vid halv ett ninni skulle få bilderna från fullmoon och sen skulle vi köra ut till hörvik till hennes pappa och faster ewa..
Vi skulle väll gå med sally den söta lilla saken:)
Sen in till ewa när hon slutat och så hon skulle nog kolla på bilderna som vi tagit i thailand och lite så:)
Ne solen lyser ochdaisy är ute nu och roar sig lite men med vad vet jag inte just nu:P
Ja annars händer nog inte så mycket idag..
Var duktig och rensade min garderob igår HELA SÄNGEN FULL MED KLÄDER usch ja men där blev tre kassar som mamma skulle kolla på en som ska slängs och en som jag ska prova om det passar eller inte sen resten skulle jag behålla.
Säger så här en extremt stor hög med sovkläder hehe :P
Ja igår kväll busade doris som bara den med hon är så go den katten jag vet inte det är precis som om  nått hänt med henne sen jag åkte till thailand eller hänt och hänt men hon har bli8vit mycket mer kelen och allt så mot mig:)
Älskar henne så mycket<3
Ja nehe vad ska man göra nu då? gå ut en sväng kanske..
Ja det vore som en bra ide kan jag tro:P
Blir inget långt inlägg idag heller:/
men ne nu ska jag gå ut bye bye

Usch ja vilken dag lite i alla fall:P

hejjsan!!
Börjar så här  det var ju strandvallen idag för kim och dom men vid ja 7 halv åtta ringer kim ut till mig på rummet och gråter och säger då att mats ( hans lärare ) precis hade ringt och sagt att det inte blev strandvallen och att det kommer buss och hämtar dom men dom skulle ta maten med sig till skolan ändå..
Så han går ju ut och ställer sig vid bussen och åker till skolan istället..
Han hade ju sett fram jätte mycket mot strandvallen eftersom det gick så bra för han förra året så han ville ju göra bättre ifrån sig iår..
Men en sak är lite skum:S
Dom har aldrig under dessa 7 år jag bott här så har dom aldrig ställt in strandvallen innan även om det har ösregnat eller blåst halv storm men NU för att det DUGGAR lite så ställer dom in det, de är fan sjukt!!
Men ja annars har man gått här hemma cyklade ner till mjällby för att möta upp emelie Och ja cykla hem två på en cykel i motvind var ju inte det lättaste men vi löste det lätt:P hehe
ja sen var man med henne ett tag..
Och ja nu är  drickan fixad till rock med ninni fixade flaska till mig:) man tackar
och nu är det bara 8 dagar kvar
kan inte säga att jag längtar egentligen eftersom jag aldrig varit där innan så..
Ja sen är det mesta fixat nu så snart är det dax med vill inte men vill ändå ja ni undrar säkert vad jag pratar om nu men det tänker jag inte säga nu precis så ni får allt hålla er lite till:P
nås på mobilen om det är något puss

RSS 2.0