Lite blandat idag ja<3

Hejjsan!!

Började jobbet som varar i 4 veckor nu i måndags och det har gått rätt så bra hela veckan:)
men får se hur det går nu dom andra tre veckorna men jag tror att det också kommer gå hysfat bra:)
Hörde i morse på radion på väg till jobbet att mikchel jacksn (eller hur han nu stavar sitt namn)  att han avled inatt  i svensk tid...
R.I.P
Han blev utnamnd till världest största pop artist..





Ja nu är det inte långt kvar till bebisarna kommer tyvärr har dom inte kommit än men jag hoppas att dom kommer snart med för hon är så tjock min lilla tjej

men men om det är något får ni höra av er till min mobil:) pussar

Midsommar helgen<3

Angelica kom på kvällen:)
Daniel och daisy kom vid 1 tiden och linus, linda och cazandra kom vid halv 3 tiden:)
Hade jätte roligt..
angeliga tyckte om mina bröder haha:)

Vi var uppe hela natten och vid kvart i 5 skulle dalien och linus gå ner till havet så jag och angelica gick och la oss men vid havl 6 vakneade vi igen av att dom kom in i huset..
Angelica la på soffan och jag i extra sängen brevid:) Daniel och linus satte sig i 2 soffan och pratade med oss lite sen somnade både vi och dom:) skönt.
Vid nio sen så vaknade linda och cazamndra så då kom dom in i huset och väckte alla fick bara sova i tre timmar men men så är det i bland..

Jag och angelica små sov lite sen igen efter någon timme men inte länge allls för vi skulle hem till henne sen för honn skul äta så..
Vi stack hem till mig igen och gick en runda och lite så sen.
Klockan var ca 16:30 när vi sa att vi lägger oss och sover i en timme så vi satte klockan på17:45.. det var lite mer än en timme men när den ringde då så väckte jag angeica så hon stängde av klockan sen somnade vi om lika snabbt igen vi vaknade av att min mamma ringe vid 7 att maten var klar och då hade vi sovit i 3 timmar istället för en.. haha
Vi gick in och åt  och lite så sen gick vi ut på rummet för att kolla på film vi kollade på snygg, sexig och singel för den hade angelica aldrig sett och sen kollade vi även på jeepers  creepers jag har aldrig skrikit så mycket till den filmen innan som jag gjorde då... vet itne varför.. men ikväll gick vi och la oss tidigt vi somnade vid 11 typ hehe

Vaknade vid 11 idag vi gick upp kollade på lite tv och nu så har angelica nästan precis stuckit hem...
Blir att försöka ta sig in till duschen nu snart om jag orkar:)













Fick en hämsk chock!!!

Jo det är så här att vi har ju två foderkatter som inte får gå ut ju..
Och när det är varmt ute så sätter vi in dom på toa och stänger dörren och alla som är hemma vet att när toa dörren är stängd så är katterna där inne och får inte komma ut eftersom vi har någon av dom andra dörrarna i huset öppna..
katterna får vara på toa så länge eftersom  vi inte har gjort ordning det stället som dom ska ha ute..
Kim var med Nova och Louise här hemma.
Jag sitter på mitt rum lyssnar på musik och skriver lite jag hör hur grinden öppnas och så men tänker att det är pappa som kom..
Mamma öppnar min dörr och säger att maten är klar så jag stänger av min musik och går in för att äta..
När jag har stängt ytterdörren så säger mamma SOM HAR SLÄPPT UT GRETA FÖR MIG!!  jag får panik och frågar vart kim och dom är då mamma säger att dom är ute och letar efter henne..
jag gå till ytterdörren och är på väg att öppna den för att gå ut och leta efter henne men ångrar mig tänker så (jag tar lite kattmat med mig och lockar med) så jag går in hämtar mat säger till mamma att ringa till kim och säga att han ska ringa upp mig om dom hittar henne..
Jag tänker så här att jag går runt huset först och kollar, jag möter truls  jag skakar lite på skålen så att maten skallrar och så kallar jag efter henne..
Kommer runt hörnan till baksidan när jag får syn på henne jag går mot henne och pratar sammtidigt med hennemen hon försöker springa ifrån mig så jag bestämmer mig för att sätta mig ner och locka på henne istället och det funkar hon kommer till  mig.
Det var en sådan lättnad när jag bar upp henne i famnen.
Jag höll henne under ena armen maten och min mobil i den andra handen går till dörren och baknar på den så att mamma öppnar..
Manna tar då henne i famnen och pratar med henne och sätter in henne på toa igen..
Vi sa det till varandra att kim, nova och louise kan gått gå och leta för det var dom som släppte ut henne så..
Det mesta som vi var oriliga över var ju att hon löpte med ju och vi ville inte att någon skulle para sig med henne..
Men nu är hon tillbaka hemma  hoppas bara på att dom inte gör om det igen..

Så sött

Hejjsan!


Du finns där på andra sidan staketet men inte på min sida:(
Du är både söt och sånt..
Har hört att du tycker jag är söt det finns dom som har kommit och sagt det till mig:)
Tycker det samma om dig men jag känner inte dig så det är lite svårt, det är typ ingen som vet om det förutom dom som läser detta..
Vet inte vad jag ska göra..
Vi har pratat någon gång men man vågar knappt säga något..
men det kommer väll snart får man hoppas<3

En vecka kvar nu:)

Ligger som på nålar nu om nätterna för nu inom en vecka så kommer Doris bebsar:)
Längtar så myckat på att man ska få se hur dom ser ut:)

Jag tror typ att hon kommer få runt 4 stycket för hon är ju inte så där jätte stor heller men jag längtar jätte mycket nu i alla fall

Haft en grymt kul helg:)



Tack för en trevligt helg:)
Helgen började med att jag och emelie cyklade för att möta min kusin maria... Vi cyklade hem alla tre sen stack emelie för hon skulle till simpe:) hehe
Jag och maria gjorde inte så mycket här  vi väntade mest på att kim skulle komma hem så han kunde gå och lägga sig för på kvällen skulle han till sweden rock och se hammerfall ja han såg en massa andra band med så klart:) jag och maria stack också dit på kvällen..  
På Fredagen stack jag mamma pappa linda och cazandra dit för att dom skulle få träffa linus:) jag köpte lite olika saker där med  3 tröjer 1 skörp och en typ pallesjal (eller hur det nu stavas).. På lördagen jobbade jag först sen stack vi till rockis igen och kollade lite till skit roligt var det ju:)  när vi väl kom hem så åt vi och lite så mmm gott med mat i magen:)  och nu så sitter jag här alla har åkt.. är helt slut efter helgen som har varit men nu ska jag dra ut till en kompis ni får ha det så bra ni når mig på mobilen:)

Glad och arg på samma gång

Du är väldigt jobbig nu för tillfället basra så du vet det och du går mig på nerverna med...

En sak som jag är jätte glad över det är att mamma hade kännt en bebis på doris igår när hon bar ut henne på mitt rum..
Så nu blir det till att vänta  i 2 veckor till och se vad som kommer..

Ni två gör mig förbannad!!!!!!!

Asså ni två fattar tydligen inte att jag vet vad ni säger om mig det finns liksom KONTAKTER....
Och varför skulle jag säga en väldigt speciell sak till till en annan tjen som jag vet inte hade kunnat hålla KÄFTEN om det...
Den ända som vet om det som jag pratar med är min mamma  och det kan du ju ha jälvigt klart för dig!!!
Men ni två kan ju för lävlen sluta snacka en massa skit om mig jag får ändå reda på det, ni säger ju att ni inte tycker om när andra snackar skit om er och så gör ni det själva det är så jävla typiskt....
Och varför skulle jag snakca skit om någomn av er när ni betyder mycket före mig?? det kan ni ju få förklara..
Men det är ju även lite fegt av er att inte svara på sms och annat!!
Hade jag varit arg på någon som hade skickat ett sms till mig nog fan hade jag svarat i alla fall för så feg är fantomme inte jag..
Men om ni läser detta så ska ni veta att jag vet precis allt som ni säger om mig så ni behörver inte försöka komma undan med det för det kommer till en dag när jag smäller av och då kommer det inte bli så jävla roligt för er kan jag lova!!!!! HA DET JÄLVIGT KLART!!!!!

RSS 2.0